Politieberichten

Getuigen gezocht van schietincident Katshoek in Rotterdam

Rotterdam - 27 november 2023 10:44

In de nacht van zondag op maandag 27 november is een auto op de Katshoek in Rotterdam beschoten. Hierbij is één van de inzittenden, een 21-jarige Rotterdammer, gewond geraakt. De politie is op zoek naar de verdachte(n).Rond 00.20 uur kreeg de politie melding van een harde knal in de omgeving van de Katshoek in Rotterdam. Toegesnelde hulpdiensten troffen op die plek niemand meer aan, maar vonden wel een kogelhuls op straat. Deze huls is veiliggesteld om te onderzoeken op sporen.

Tegelijkertijd kregen hulpdiensten bericht dat een slachtoffer met een schotwond zich in een ziekenhuis had gemeld om behandeld te worden aan zijn verwondingen. Hij is buiten levensgevaar.

De politie is hard op zoek naar de schutter. Het vermoeden bestaat dat deze persoon na de auto beschoten te hebben, rennend naar een auto is gevlucht en daarmee is weggereden.  De politie onderzoekt camerabeelden in de omgeving en spreekt met getuigen. Woont u in de omgeving van de Katshoek en heeft u afgelopen nacht rond 00.20 uur iets gezien of gehoord? Of heeft u (deurbel)camerabeelden beschikbaar? Dan komt de politie graag met u in contact. U kunt contact opnemen via onderstaande contactmogelijkheden. 

Bron: politie.nl


Politieberichten

Update: Aanhouding na aanrijding en verlaten plaats ongeval

De politie arresteerde zondagmiddag 3 maart een 36-jarige man uit Spanje nadat hij eerder die dag betrokken was bij een ongeval op de A4 in de richting van Rotterdam. Onderzoek wees uit dat de aangehouden verdachte mogelijk niet de bestuurder was. De vermoedelijke bestuurder is inmiddels bekend en wordt binnenkort verhoord. Na het ongeval, waarbij een 24-jarige automobilist uit Den Haag gewond raakte, ging de man er te voet vandoor.

4 maart 2024 15:30 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl