Rss Feeds

RSS Feeds voor P2000 meldingen

Volg via RSS automatisch de laatste P2000 meldingen van 112-nu.nl. U kunt feeds lezen via een RSS-lezer, sites en via de meeste smartphones. Op internet zijn verschillende diensten die RSS automatisch doorzetten naar bijvoorbeeld uw mailadres of naar SMS.

112-nu.nl heeft RSS feeds beschikbaar voor elke gemeente en woonplaats. Verder zijn de RSS feeds ook beschikbaar per dienst zoals brandweer, ambulance en politie.

Waar kan ik de RSS feed link vinden?

Voor de meeste recente meldingen kun je de volgende feeds gebruiken:

Meldingen van het traumaradar kun je hier vinden:

Regio gerelateerde RSS feeds zijn te vinden onderaan elke regio pagina. Deze zijn te herkennen aan dit logo. Logo 112-nu.nl RSS feed

Hoe gebruik ik de RSS feed?

RSS feeds met P2000 meldingen mogen gebruikt worden voor prive-doeleinden maar ook voor commerciele doeleinden (onder voorwaarden, lees verder). Denk aan het gebruik in een RSS feed reader of het publiceren op een website.

De Nieuws RSS-feed mag uitsluitend voor persoonlijke doeleinden worden gebruikt. De nieuwsberichten en bijbehorende afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermt.

De Nieuws Traumaradar-feed mag uitsluitend voor persoonlijke doeleinden worden gebruikt. De teksten en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermt.

De inhoud van de RSS feeds met P2000 meldingen mogen zonder verdere toestemming op elke webpagina gepubliceerd worden zolang er tenminste 1 link naar 112-nu.nl wordt geplaatst. Links met het attribuut rel=nofollow worden niet gezien als een link naar onze website. Kortom er moet bij het gebruik van de RSS feed tenminste 1 link per webpagina naar 112-nu.nl aanwezig zijn zonder het attribuut rel=nofollow.

Er is een fair use van toepassing op de RSS feed. Het is dan ook niet de bedoeling om grote hoeveelheden data te verzamelen met deze feeds. Neem contact met ons op als u behoefte heeft aan een dataset met historische gegevens.