Downloads

112-Nederland Android iOS app screenshot

112 meldingen op je smartphone

Om 112 meldingen bij jou in de buurt te kunnen ontvangen kun je de 112-Nederland app installeren. Er is zowel een app voor Android als voor iOS beschikbaar.

Met de apps ontvang je alle P2000 meldingen van de hulpdiensten bij jou in de buurt en op 2 andere favoriete locaties. Dus meldingen van brandweer, ambulance, politie en bijvoorbeeld de KNRM/Reddingsmaatschappij zijn in de app te vinden. Bovendien bevat de app links naar het al het 112 nieuws in buurt.

Nieuwe melding in de buurt? Dan krijg je direct een pushbericht. De berichten komen net zo snel binnen als bij de professionele gebruikers van het P2000 netwerk.

Download op de Apple app store Download op Google Play

112 Traumheli NL Android iOS app screenshot

Traumaheli's op je smartphone

Zien waar de traumaheli's en politiehelikopters zijn en waar ze naar toe gaan? Dan is deze app wat voor jou! De 112 Traumheli NL app. Er is zowel een app voor Android als voor iOS smartphons beschikbaar.

Met de apps ontvang je een alerts als er een traumaheli wordt opgeroepen, opstijgt, land of overvliegt. Op een kaart kun je live zien waar de traumheli's vliegen. Er is gedetaileerde vluchtinformatie beschikbaar zoals hoogte, snelheid en bestemming.

Traumheli in de buurt? Dan krijg je direct een pushbericht. De berichten komen zonder vertraging op jouw smartphone terecht.

Download op de Apple app store Download op Google Play