Politieberichten

Vier aanhoudingen na steekincident woning Rotterdam Zuid

Rotterdam - 26 november 2023 14:26

Zondagochtend 26 november liep een ruzie in een woning aan de Oldegaarde in Rotterdam Zuid uit de hand. Hierbij is over en weer gestoken en raakten twee personen gewond. In totaal hield de politie vier personen aan, wat hun rollen zijn geweest en wie waar verantwoordelijk voor is, moet uit onderzoek blijken.Rond 07.30 kreeg de politie een melding van een steekincident in de Rotterdamse woning. In de woning troffen agenten twee mannen, waarvan één met verwondingen aan,  hij moest naar het ziekenhuis voor behandeling. Twee andere mannen besloten na de ruzie uit de woning te vluchten, agenten troffen hen niet ver van de woning vandaan aan één van deze twee mannen was lichtgewond en werd op het bureau behandeld. Alle vier de mannen van 29,- 30-, 33-, en 35- jaar, allemaal uit Rotterdam zijn aangehouden. Wat hun rollen zijn geweest bij het steekincident onderzoekt de politie, evenals de aanleiding.

 

Tips of info?
De politie komt graag in contact met getuigen of mensen die meer info of beelden hebben van het incident. Deze kunt u melden via onderstaande opties.

Bron: politie.nl


Politieberichten

Update: Aanhouding na aanrijding en verlaten plaats ongeval

De politie arresteerde zondagmiddag 3 maart een 36-jarige man uit Spanje nadat hij eerder die dag betrokken was bij een ongeval op de A4 in de richting van Rotterdam. Onderzoek wees uit dat de aangehouden verdachte mogelijk niet de bestuurder was. De vermoedelijke bestuurder is inmiddels bekend en wordt binnenkort verhoord. Na het ongeval, waarbij een 24-jarige automobilist uit Den Haag gewond raakte, ging de man er te voet vandoor.

4 maart 2024 15:30 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl