Politieberichten

Verdachte dodelijke steekpartij aangehouden door melding van alerte burger

Utrecht - 20 november 2023 14:34

De politie hield zondagochtend 19 november een 51- jarige man aan op verdenking van betrokkenheid bij de dodelijke steekpartij in een poppodium eerder die dag. De politie kwam de verdachte op het spoor door een melding van een oplettende burger.Zondagochtend rond 07.00 uur vond de steekpartij met dodelijke afloop plaats in het poppodium in Utrecht. De verdachte en het slachtoffer, een 41-jarige man uit Utrecht, kenden elkaar vanuit de schoonmaakbranche.  Na het steekincident is de verdachte er vandoor gegaan. Ondanks inzet van tal van hulpdiensten overleed het slachtoffer ter plaatse.

De politie startte direct na het incident een onderzoek en verspreidde onder meer een signalement met de vraag of men naar de verdachte uit wil kijken. Hierop kwam in de loop van de ochtend een tip binnen van een oplettende burger. Mede dankzij deze tip wist de politie een verdachte aan te houden. Dit betrof een 51-jarige man uit Utrecht. De verdachte zit nog vast.

 

Wat kan ik doen?

Bent u getuige van een strafbaar feit? Of ziet u iemand lopen die voldoet aan het signalement van een gezochte verdachte? Misschien kan de politie met uw informatie de verdachte opsporen en vervolgen. U kunt uw informatie altijd delen met de politie. Bel daarvoor 0900-8844. Wilt u liever anoniem getuigen? Dan kunt u terecht bij Meld Misdaad Anoniem.

Bron: politie.nl


Politieberichten

Motorrijder overleden na ongeval Larserdreef

Een 50-jarige man uit Lelystad is overleden bij een ongeval op de Larserdreef in Lelystad. De politie doet onderzoek naar het ongeval.

20 juni 2024 16:07 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl