Politieberichten

Volop onderzoek na aantreffen verdachte pakketjes Arnhem

Arnhem - 8 juni 2023 17:13

De politie doet onderzoek nadat er op twee locaties op het Elderveldplein in Arnhem verdachte pakketjes zijn aangetroffen. Donderdagochtend tussen 06:00 en 06:30 uur werden de pakketjes ontdekt. Door de toegesnelde hulpdiensten werd een ruime afzetting gecreëerd. De EOD heeft de pakketjes weggehaald.Er zouden in ieder geval twee personen bij het neerleggen ervan betrokken zijn geweest. Het verdere onderzoek loopt.

Door het snelle handelen van melders, hulpdiensten en de EOD is er uiteindelijk geen gevaar geweest voor omwonenden en/of omstanders. De politie wil vanzelfsprekend wel erg graag weten wie de pakketjes er hebben neergelegd en met welke reden.

Tips hard nodig

Weet u meer? Heeft u tips of beeldmateriaal uit de omgeving? Alle informatie, hoe klein het misschien ook lijkt, is welkom. Melden kan via 0900-8844 of volledig anoniem bij Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000. M. staat los van de politie en een tip wordt pas doorgezet als deze op geen enkele manier is terug te herleiden naar een melder. Ook is het mogelijk om onderstaand tipformulier in te vullen. Daaraan zijn ook direct beelden toe te voegen, mocht u daarover beschikken.

Donderdagavond is er in het regionale opsporingsprogramma Plaats Delict aandacht voor de zaak.

^SV 2023255244

Bron: politie.nl


comments powered by Disqus

Politieberichten

Twee inzittenden gewond bij frontale aanrijding, bestuurster aangehouden

Bij een ernstig ongeval op de Oost-Westweg tussen Vrouwenpolder en De Banjaard zijn zondagmiddag 24 september twee mensen gewond geraakt. Een Duitse bestuurster is gearresteerd. Van haar is een bloedproef afgenomen vanwege een positieve speekseltest.

24 september 2023 17:09 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl