Politieberichten

Politie zoekt slachtoffer mishandeling Utrecht Centraal

Utrecht - 7 juni 2023 19:16

Camerabeelden toonden vanmiddag aan dat een man op Utrecht Centraal het slachtoffer werd van een mishandeling. Twee verdachten konden daarvoor later in de trein worden gearresteerd. De politie is echter nog op zoek naar het slachtoffer zelf en aanvullende beelden van deze mishandeling.Het slachtoffer en beide verdachten bevonden zich op woensdag 7 juni rond 13.00 uur op het perron van Spoor 20A. Op beelden is te zien dat het slachtoffer uit het niets wordt aangevallen door de twee verdachten. De hulp van agenten wordt ingeschakeld waarna beide verdachten, Utrechters van 19 en 20 jaar oud, in Hilversum worden aangehouden.

Slachtoffer en beelden gezocht

De politie heeft op Utrecht Centraal gezocht naar het slachtoffer, maar deze niet meer aangetroffen. Graag komen we daarom nog met dit slachtoffer in contact om diens kant van het verhaal te horen. Daarnaast waren er veel getuigen van deze mishandeling. Heb jij wellicht aanvullende beelden van dit incident? Ook dan komen wij graag met jou in contact. Je kunt bellen met 0900-8844 of contact opnemen via onderstaand tipformulier. Je blijft anoniem als je informatie over deze zaak deelt met Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 of via www.meldmisdaadanoniem.nl.

Bron: politie.nl


comments powered by Disqus

Politieberichten

Flinke vuurwerkvangst in Edese woning

De politie heeft dinsdagmorgen een aanzienlijke hoeveelheid verboden vuurwerk aangetroffen in Ede. Een 15-jarige jongeman is als eigenaar van dat vuurwerk aangehouden. De vondst baart de politie zorgen en vraagt daarom om alertheid van bewoners.

3 oktober 2023 18:03 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl