Politieberichten

Tieners vanuit het niets ernstig mishandeld

Nederland - 6 juni 2023 16:00

Schijnbaar zonder enige aanleiding werden twee fietsers door vier jongens ernstig mishandeld. Dat gebeurde in de nacht van vrijdag 5 op zaterdag 6 mei 2023 aan de Oostermoer in Assen. De slachtoffers waren op dat moment vijftien en veertien jaar oud. De politie vermoedt dat hun belagers ook nog behoorlijk jong zijn.Het viertal, van wie een jongen met krukken liep, leek bij een grotere groep jongeren te horen. De politie wil graag iedereen spreken die erbij was daar aan de Oostermoer, dus ook de jongens en meisjes die niet zelf bij het geweld betrokken waren maar toekeken.

Op camerabeelden die vanavond in Opsporing Verzocht worden getoond, is te zien dat het verdachte viertal de twee fietsers hebben getrapt en geslagen. De slachtoffers kregen ook trappen tegen het hoofd, zelfs nadat ze weerloos en verdwaasd op de grond lagen.

Alle zaken in de uitzending:
Tilburg  - Gezocht in verband met schietincident: Delano Minguel Holder
Assen – Mishandeling
Rotterdam – Schietincident
Utrecht – Poging inbraak
Venray – Overval supermarkt
Katwijk – Schietincident
Delden – Kraak bij juwelier
Dordrecht – Poging beroving

Korter programma

Opsporing Verzocht is gedurende de zomer korter dan je gewend bent. Het programma duurt ongeveer een kwartier. In de ‘zomereditie’ zijn, gezien de korte uitzendtijd, geen vaste onderdelen zoals reconstructies te zien. Na 27 juni gaat de zomerstop in. De gebruikelijke uitzendingen van Opsporing Verzocht zijn weer te zien vanaf dinsdag 29 augustus.

Opsporing Verzocht wordt vanavond uitgezonden op NPO2 vanaf 21.05 uur. De herhaling is woensdag 7 juni te zien op NPO2 vanaf 13.20 uur.
 

Bron: politie.nl


comments powered by Disqus

Politieberichten

Flinke vuurwerkvangst in Edese woning

De politie heeft dinsdagmorgen een aanzienlijke hoeveelheid verboden vuurwerk aangetroffen in Ede. Een 15-jarige jongeman is als eigenaar van dat vuurwerk aangehouden. De vondst baart de politie zorgen en vraagt daarom om alertheid van bewoners.

3 oktober 2023 18:03 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl