Politieberichten

Aanrijding met letsel tussen politievoertuig en motorrijder

Den Haag - 3 juni 2023 12:13

Vrijdag 2 juli rond 21:30 uur heeft er op de kruising van de Laakkade met Oudemansstraat een aanrijding plaats gevonden tussen een politievoertuig en een bestuurder van een motor. Daarbij raakte de motorrijder zwaargewond. Opsporing Team Verkeer doet samen met FO Verkeer onderzoek naar de toedracht.Het slachtoffer is een 44-jarige man uit Den Haag en is vervoerd naar het ziekenhuis. Het politievoertuig reed op de Laakkade uit de richting van Karel de Geersstraat. De motorrijder reed op de Oudemansstraat, vanuit de richting van Isingstraat.  Op de kruising raakten het politievoertuig en de motorrijder met elkaar in botsing.

Het verkeersongevallen team van de politie doet onderzoek naar de toedracht van deze aanrijding en komt graag in contact met getuigen. Heeft u de aanrijding gezien of heeft u beelden? Neem dan contact op met de politie via het nummer 0900-8844. Blijft u liever anoniem, dan kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, telefoonnummer 0900-7000. Getuigen kunnen ook gebruik maken van onderstaand tipformulier en daarop ook beeldmateriaal uploaden.

Bron: politie.nl


Politieberichten

Loods doorzocht naar aanleiding van aantreffen 1600 liter illegale gewasbeschermingsmiddelen

Gisteren, dinsdag 16 juli, hebben de politie en de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) onder gezag van het Functioneel Parket een woning en een loods doorzocht in de gemeente Buren. Hierbij zijn contant geld, een laptop en een telefoon in beslag genomen. Aanleiding hiervoor was een eerdere transportcontrole op donderdag 20 juni bij Zwinderen van het Team Transport en Milieucontrole waarbij 1600 liter illegale gewasbeschermingsmiddelen werd aangetroffen. Er werden geen aanhoudingen verricht en het onderzoek is nog in volle gang.

17 juli 2024 12:36 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl