Politieberichten

Recherche zoekt getuigen brandstichting Cornelis Springerstraat

Amsterdam - 21 juli 2021 13:03

De recherche is een onderzoek gestart naar een brandstichting op de Cornelis Springerstraat in Amsterdam Zuid in de nacht van dinsdag 20 op woensdag 21 juli.Rond 3.45 uur 's nachts komt er een melding binnen bij het Operationeel Centrum van een melder die een harde klap zou hebben gehoord in de omgeving van de Cornelis Springerstraat. Agenten die ter plaatse komen zien dat er een kleine brand is ontstaan bij een portiek woning. Twee omstanders doven met water de grootste vlammen en de brandweer die enkele seconden later arriveert, dooft uiteindelijk de rest van het vuur. Forensische Opsporing wordt opgeroepen en doet direct onderzoek en constateert dat de brand is ontstaan door een voorwerp met brandbare stof die mogelijk naar binnen is gegooid of is neergelegd. De reden van de brandstichting wordt op dit moment onderzocht door de recherche. 

Getuigenoproep

De recherche is bij het onderzoek dringend op zoek naar getuigen die mogelijk iets hebben gezien van de brandstichting, of verdachte personen en/of voertuigen hebben gezien in de omgeving van de Cornelis Springerstraat. Ook mensen die beeldmateriaal hebben van een bewakingscamera en/of dashcam worden dringend verzocht contact op te nemen met de politie via 090-8844 of via onderstaand tipformulier, waar rechtstreeks beeldmateriaal kan worden geüpload naar de recherche. Anoniem uw informatie delen kan ook via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000 of via de website van M.

Bron: politie.nl


comments powered by Disqus

Politieberichten

Man gewond geraakt bij steekincident tijdens beroving

In de nacht van zaterdag op zondag is een 22-jarige man gewond geraakt tijdens een steekincident. Dit vond plaats op het moment dat twee verdachten het slachtoffer op straat wilden beroven. Zij lieten het slachtoffer gewond achter en zonder enige buit vluchtten ze te voet.

25 juli 2021 01:51 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl
112-nu.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.        Sluiten