Politieberichten

Politie plaatst tekstkarren bij vindplaats dode vrouw

Koewacht - 23 maart 2023 14:20

De politie heeft donderdagochtend 23 maart twee tekstkarren geplaatst bij het dorp Koewacht. Net buiten het dorp, aan de Emmabaan, werd dinsdag 21 maart een overleden vrouw aangetroffen. De recherche onderzoekt wat er met haar gebeurd is.De karren zijn geplaatst om zo aan voorbijgangers te vragen of ze in de dagen voordat het slachtoffer werd aangetroffen iets vreemd hebben gezien in de omgeving.

Onderzoek
De politie is bezig met een uitgebreid onderzoek, daarbij is dinsdag op de plaats delict naar sporen gezocht. Ook werd er een buurtonderzoek gehouden en zijn er camerabeelden veiliggesteld. De identiteit van de vrouw is nog onbekend. Op dit moment houdt de politie er sterk rekening mee dat zij door een misdrijf om het leven is gekomen. Alle informatie in deze zaak is welkom.

 

Bannering
De recherche gaat volgende week maandag en dinsdag mogelijk ook nog digitale bannering inzetten rond Koewacht. Mensen die dan op hun tablet, laptop, telefoon of PC op internet surfen krijgen dan een banner te zien met een getuigenoproep.

 

Getuigen
Twee vragen die het onderzoeksteam heeft:

 

  • Wie heeft er in de omgeving van de Emmabaan in Koewacht voor het aantreffen van de vrouw op dinsdagochtend 21 maart iets gezien?
  • Wie woont er in de omgeving en heeft mogelijk bruikbare camerabeelden voor de politie?

 

Informatie
Heb je informatie? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Je kan ook een tipformulier invullen. Vermeld daarbij altijd het zaaknummer 2023070818.

 

Bron: politie.nl


Politieberichten

Oplichters doen zich voor als politie; trap er niet in!

Vrijdag werden er in Rijnsburg en Voorschoten meerdere mensen gebeld ‘namens de wijkagent’ met de vraag over waardevolle spullen, sloten en beveiliging. Helaas zijn er meerdere mensen slachtoffer geworden van deze oplichter(s). De politie roept iedereen op alert te zijn.

17 mei 2024 21:57 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl