Politieberichten

Dieseldieven betrapt, één aanhouding

Rucphen - 19 maart 2023 09:29

Bij een bedrijf aan de Rijksweg-Zuid in Rucphen werd zaterdagavond een verdachte aangehouden voor het stelen van diesel uit een vrachtwagen.Om ongeveer 21.45 uur op zaterdag 18 maart meldden medewerkers van het bedrijf dat er vermoedelijk twee personen diesel overhevelden uit vrachtwagens in jerrycans. Toen de twee dieseldieven in de gaten hadden dat ze betrapt waren, ging één van de twee er vandoor. De andere verdachte werd aangehouden toen een agent dreigde het stroomstootwapen in te zetten. De man, een 45-jarige Roemeen met onbekende woonplaats, is aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex. Daar werd hij ingesloten voor verhoor.

Een politiehondengeleider heeft met zijn hond nog op het terrein gezocht naar de tweede verdachte, maar die werd niet meer aangetroffen.

Het bedrijf deed aangifte van de diefstal van de diesel. De aangehouden verdachte wordt zondag gehoord door de politie.

 

Bron: politie.nl


comments powered by Disqus

Politieberichten

Man zwaargewond na steekincident Korte Lijnbaan

Woensdag 29 maart even na 13.00 uur 's middags is op de Korte Lijnbaan in Rotterdam een man neergestoken. Hij raakte dusdanig zwaar gewond dat hij op straat gereanimeerd moest worden. Vervolgens is hij met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. In de omgeving is kort na het steekincident een verdachte aangehouden.

29 maart 2023 22:03 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl