Politieberichten

Dieseldieven betrapt, één aanhouding

Rucphen - 19 maart 2023 9:29

Bij een bedrijf aan de Rijksweg-Zuid in Rucphen werd zaterdagavond een verdachte aangehouden voor het stelen van diesel uit een vrachtwagen.Om ongeveer 21.45 uur op zaterdag 18 maart meldden medewerkers van het bedrijf dat er vermoedelijk twee personen diesel overhevelden uit vrachtwagens in jerrycans. Toen de twee dieseldieven in de gaten hadden dat ze betrapt waren, ging één van de twee er vandoor. De andere verdachte werd aangehouden toen een agent dreigde het stroomstootwapen in te zetten. De man, een 45-jarige Roemeen met onbekende woonplaats, is aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex. Daar werd hij ingesloten voor verhoor.

Een politiehondengeleider heeft met zijn hond nog op het terrein gezocht naar de tweede verdachte, maar die werd niet meer aangetroffen.

Het bedrijf deed aangifte van de diefstal van de diesel. De aangehouden verdachte wordt zondag gehoord door de politie.

 

Bron: politie.nl


Politieberichten

Man (23) overleden bij verkeersongeval

In de nacht van zaterdag op zondag is rond 01.45 uur een man overleden bij een eenzijdig ongeval. De auto waarin hij reed kwam op de Abraham van Rijckevorselweg ter hoogte van de Beemsterhoek tegen een boom terecht.

3 maart 2024 21:08 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl