Politieberichten

Snel verdachte (21) aangehouden na overval op Rijnwaterstraat

Rotterdam - 3 december 2022 10:19

Een man probeerde vrijdagavond om 20.30 uur een snackbar te overvallen. Hij liep de zaak binnen met een mes en liep gelijk naar de toonbank. Toen hij geen geld zag, sloeg hij zonder buit op de vlucht. Toegesnelde agenten hielden snel daarna op de Kralingse Zoom een 21-jarige man uit Hoek van Holland aan.Er was een aantal klanten in de zaak toen een donkergeklede man binnenkwam en een mes toonde. Hij liep zelf door naar de toonbank, maar kon daar blijkbaar niet vinden wat hij zocht. Hij ging er toen weer vandoor. Niemand raakte gewond.

De eigenaar van de snackbar waarschuwde direct de politie. Die deed een onderzoek in de omgeving, wat leidde tot de aanhouding van een 21-jarige man op de Kralingse Zoom.

Getuigen zijn echter nog altijd welkom. Heeft u iets gezien van de overval of denkt u dat u de verdachte op de vlucht heeft gezien? Heeft u camerabeelden waarop iets opvallends te zien is dat kan helpen bij het onderzoek? Laat het ons weten!

Bron: politie.nl


Politieberichten

12 personen aangehouden tijdens actieweek Etoile

Grote hoeveelheden hard- en softdrugs, enorme bedragen contant geld, wapens en een voortvluchtige gevangene. De oogst van de Etoile-actieweek van maandag 15 tot zondag 21 april was groot. In totaal namen 124 collega’s van politie- en douanediensten in Nederland, Luxemburg, Frankrijk en België deel aan deze acties.

23 april 2024 15:32 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl