Politieberichten

Omstander op straat neergestoken na ruzie Amsterdam-Zuidoost

Amsterdam - 25 januari 2022 15:41

In de nacht van maandag 24 januari op dinsdag 25 januari is een 41-jarige Amsterdammer neergestoken op de Krombekstraat. Het slachtoffer is met verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De recherche is op zoek naar getuigen.Omstreeks 00.15 uur krijgen agenten bericht dat een man met steekverwondingen in het ziekenhuis zou liggen. Uit onderzoek komt naar voren dat het slachtoffer eerder op de avond in een woning aan de Krootstraat is geweest. Buiten de woning ontstaat er een ruzie waar een bekende van het slachtoffer bij betrokken is. Hij zou geprobeerd hebben om de ruzie te sussen en wordt daarbij neergestoken. Omstanders hebben het slachtoffer overgebracht naar het ziekenhuis.

Getuigen gezocht

De recherche komt graag in contact met mensen die meer weten over dit steekincident. Heeft u gezien wie er gestoken heeft? Heef u beelden van het incident? Of weet u meer wat er zich voor en na het steekincident heeft voorgedaan? Neem dan alstublieft contact met ons op via onderstaande mogelijkheden. Verwijs bij een telefonisch gesprek naar proces-verbaalnummer PL1300_2022015605.

Bron: politie.nl


comments powered by Disqus

Politieberichten

Man aangehouden in zaak dodelijk schietincident Nassauhaven

De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag 28 mei een 21-jarige man uit Rotterdam aangehouden vanwege betrokkenheid bij de dood van een 34-jarige Rotterdammer. Het slachtoffer kwam op 22 mei door een schietincident om het leven op de Nassauhaven in Rotterdam. De politie sluit meer aanhoudingen niet uit.

28 mei 2022 19:56 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl