Politieberichten

Aangepaste openingstijden politiebureau ’s-Hertogenbosch

's-Hertogenbosch - 14 mei 2024 11:19

De openingstijden van het politiebureau in ’s-Hertogenbosch (Vogelstraat 41) wijzigen vanaf zaterdag 18 mei. Het bureau is vanaf die dag, 7 dagen per week geopend van 7.00 uur tot 17.00 uur. Dit was voorheen 7.00 uur tot 22.00 uur.Uit de praktijk blijkt dat in de avonduren nagenoeg geen bezoekers naar het politiebureau komen. Hierom is besloten de openingstijden aan te passen. Door deze aanpassing kunnen de baliemedewerkers ingezet worden om de wachttijd van aangiftes terug te brengen naar drie á vier dagen. Het gaat om een experiment dat na vier maanden geëvalueerd gaat worden.

Politie 24/7 bereikbaar
Aan onze dienstverlening verandert niets. We blijven 24/7 aanwezig, bereikbaar en aanspreekbaar. In spoedeisende situaties bel je het landelijk alarmnummer 112. Bijvoorbeeld bij een verkeersongeluk, als je getuige bent van een misdrijf of denkt dat iemand wil gaan inbreken. Geen spoed, maar wel politie? Bel dan 0900-8844.

Aangifte doen
U bent nog steeds welkom op ons bureau aan de Vogelstraat 41, 7 dagen per week, tussen 7.00 uur en 17.00 uur. Hier staan onze collega’s klaar om uw aangiftes op te nemen. Ook kan aangifte, voor een aantal zaken, via internet worden gedaan. Het gaat hier om de zogenaamde eenvoudige misdrijven, waarbij er geen zicht is op een dader. Dit kan op www.politie.nl.

Na het experiment
Na vier maanden wordt het effect van deze verandering geëvalueerd. Aan de hand van de uitkomsten van de evaluatie wordt een definitief besluit genomen over de openingstijden.

Bron: politie.nl


Politieberichten

Getuigen gezocht in onderzoek naar overleden vrouw

Er is een rechercheteam samengesteld die de dood van de bewoonster van een woning aan het Wildpleintje onderzoekt.

26 mei 2024 13:14 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl