Politieberichten

Man gewond bij schietincident Schiedam

Schiedam - 3 maart 2024 21:53

Rond 19.15 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd nadat een man in een woning aan de Nieuwe Maasstraat beschoten was. Hij liep daarbij ernstige verwondingen op en moest naar het ziekenhuis. Drie mensen zijn aangehouden. Het onderzoek is volop gaande. Alle informatie over een eventuele aanleiding, betrokken voertuigen of personen is daarbij welkom, net als beelden die kunnen helpen.De eerste aanhouding was niet lang na het incident bij de woning in Schiedam. Daar werd een man in de tuin aangetroffen met verwondingen die niet door schieten kwamen. Hij heeft medische hulp gekregen en is aangehouden.

Het onderzoek leidde verder naar Maassluis waar op de Seringenstraat nog twee mannen werden gearresteerd. De rol van deze aangehouden verdachten bij het incident wordt onderzocht.

Op dit moment is het onderzoek nog volop gaande. Meer informatie en beelden uit de omgeving waarop eventuele verdachten en/of voertuigen te zien zijn kunnen daarbij van grote waarde zijn. Dat kan ook anoniem. Zie de mogelijkheden hieronder.

 

 

Bron: politie.nl


Politieberichten

12 personen aangehouden tijdens actieweek Etoile

Grote hoeveelheden hard- en softdrugs, enorme bedragen contant geld, wapens en een voortvluchtige gevangene. De oogst van de Etoile-actieweek van maandag 15 tot zondag 21 april was groot. In totaal namen 124 collega’s van politie- en douanediensten in Nederland, Luxemburg, Frankrijk en België deel aan deze acties.

23 april 2024 15:32 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl