Politieberichten

Politie zoekt specifieke getuige brand Domburg

Domburg - 3 maart 2024 12:51

Het politieonderzoek naar de brand die vrijdagochtend 1 maart 2024 woedde op een vakantiepark aan de Schelpweg is nagenoeg afgerond, maar de politie is nog op zoek naar een specifieke getuige. Bent u of kent u deze getuige? Bel ons dan alstublieft. We zijn bereikbaar via 0900-8844. Vermeld als u belt dat het gaat om zaak 2024-052927.De politie wil graag in contact komen met een man met grijs haar die mogelijk in Domburg woont. De man was één van de melders van de brand en heeft met de telefoon van een andere melder kort met de politie gesproken. De politie komt graag opnieuw in contact met deze man. Wellicht heeft hij informatie die voor (het afronden van) het onderzoek van belang kan zijn.

Op vrije voeten

Op het vakantiepark brandde vrijdagochtend 1 maart rond 06.00 uur een safaritent volledig af. De politie hield korte tijd later twee verdachten aan. De verdachten, een 24-jarige man en een 26-jarige vrouw, beiden uit de gemeente Veere, zijn verhoord en hebben een verklaring afgelegd. Ze zijn zaterdagmiddag 2 maart weer vrijgelaten. Een officier van Justitie beslist op een later moment of en hoe de verdachten gestraft moeten worden.

Bron: politie.nl


Politieberichten

12 personen aangehouden tijdens actieweek Etoile

Grote hoeveelheden hard- en softdrugs, enorme bedragen contant geld, wapens en een voortvluchtige gevangene. De oogst van de Etoile-actieweek van maandag 15 tot zondag 21 april was groot. In totaal namen 124 collega’s van politie- en douanediensten in Nederland, Luxemburg, Frankrijk en België deel aan deze acties.

23 april 2024 15:32 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl