Politieberichten

Aanhoudingen na overval op supermarkt

Voorburg - 1 maart 2024 20:56

Twee minderjarige meisjes uit Voorburg zijn rond 18.45 uur in Nijmegen aangehouden als verdachten van een overval op een supermarkt aan de Klaverweide.De overval op de supermarkt aan de Klaverweide werd even na 11.15 uur gemeld. Dit gebeurde op vrijdag 1 maart in Voorburg. Daarbij zou er ook sprake zijn geweest van bedreiging van het personeel van de supermarkt met een mes. Nadat ze een geldbedrag uit de kassa hadden gegrepen gingen ze er vandoor. Niemand raakte gewond. Vrij snel na de melding is een signalement van de twee verdachte meisjes verspreid via een Burgernetbericht. Al snel werd duidelijk dat de verdachten na de overval met het openbaar vervoer waren gevlucht. Ze zijn aangehouden in Nijmegen.

Heeft u iets gezien?

Mocht u meer informatie of tips hebben over deze overval en u heeft deze informatie nog niet gedeeld met de politie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0900-8844. Dat mag ook anoniem naar 0800-7000.

Bron: politie.nl


Politieberichten

12 personen aangehouden tijdens actieweek Etoile

Grote hoeveelheden hard- en softdrugs, enorme bedragen contant geld, wapens en een voortvluchtige gevangene. De oogst van de Etoile-actieweek van maandag 15 tot zondag 21 april was groot. In totaal namen 124 collega’s van politie- en douanediensten in Nederland, Luxemburg, Frankrijk en België deel aan deze acties.

23 april 2024 15:32 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl