Politieberichten

Getuigen gezocht na schoten bij de Vierhavenstraat

Rotterdam - 11 februari 2024 10:29

De politie is op zoek naar getuigen die meer weten over een schietincident aan de Vierhavenstraat in Rotterdam. Er is hierbij vanuit een auto geschoten in de lucht. Gelukkig raakte niemand gewond.In de nacht van zaterdag 10 februari op zondag 11 februari werd er rond twee uur vanuit een auto geschoten in de lucht. Toen de politie ter plaatse kwam, troffen ze meerdere hulzen aan. Even later werd er een verdachte in een auto aangehouden via de Benaderingstechniek Gevaarlijke Verdachten. Na verhoor is de persoon echter heengezonden en geen verdachte meer in het onderzoek.

Getuigen gezocht

De politie is op zoek naar getuigen die meer weten over het schietincident en/of de verdachten. Heb je iets gezien, gehoord of andere informatie dat ons verder helpt. Geef het dan aan ons door via de onderstaande opties.

Bron: politie.nl


Politieberichten

Getuigenoproep voor steekincident bij Zuidplein

Vanmiddag rond 16.30 uur heeft er een steekincident plaatsgevonden in de Boerhaavestraat. Hierbij raakte een 37- jarige man uit Rotterdam gewond. De politie heeft een man van 50 en één van 52 jaar aangehouden. Net als het slachtoffer komen zij ook uit Rotterdam. De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht.

25 februari 2024 21:33 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl