Politieberichten

Twee personen overleden bij verkeersongeval Noordbeemster

Noordbeemster - 11 februari 2024 11:13

Zondagochtend vond rond 01.50 uur een ernstig eenzijdig ongeval plaats op de linkerrijstrook van de A7 ter hoogte van Noordbeemster. Bij dat ongeval zijn twee personen overleden, namelijk een 19-jarige man uit Wervershoof en een 27-jarige man uit Hoorn.Een derde inzittende, een 26-jarige man uit Hoorn, is ter controle naar het ziekenhuis gebracht. Deze persoon is na zijn behandeling aangehouden en zijn rol bij het ongeval wordt onderzocht.

 

De linkerrijstrook is ten behoeve van hulpverlening en onderzoek langere tijd afgesloten geweest na het onderzoek.  FO Verkeer verricht onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

 

Heeft u informatie die kan helpen bij het onderzoek naar het ongeval en heeft u nog niet gesproken met de politie? Neem dan contact op via 0900-8844 of via onderstaand tipformulier.

Bron: politie.nl


Politieberichten

Getuigenoproep voor steekincident bij Zuidplein

Vanmiddag rond 16.30 uur heeft er een steekincident plaatsgevonden in de Boerhaavestraat. Hierbij raakte een 37- jarige man uit Rotterdam gewond. De politie heeft een man van 50 en één van 52 jaar aangehouden. Net als het slachtoffer komen zij ook uit Rotterdam. De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht.

25 februari 2024 21:33 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl