Politieberichten

Vijf verdachten aangehouden na beschieting op de Kerkoflaan

Rotterdam - 11 februari 2024 10:00

De politie heeft in de nacht van zaterdag 10 februari op zondag 11 februari vijf verdachten aangehouden na een beschieting op een woning aan de Kerkhoflaan in Rotterdam. Gelukkig was er niemand in deze woning aanwezig en vielen er geen gewonden.In de nacht van zaterdag 10 februari op zaterdag 11 februari werd er rond vier uur geschoten op een woning aan de Kerkoflaan. Twee mannen vluchtten weg na de beschieting in de richting van de begraafplaats. Agenten konden er snel bij zijn en hielden een bestuurder met nog vier passagiers in een auto staande. Omdat de agenten ook een vuurwapen in de auto zagen, zijn de vijf verdachten in het voertuig via een Benaderingstechniek Gevaarlijke Verdachten aangehouden. Dit is een techniek waarbij de politie vuurwapens richt op een verdachte. Het gaat om een 23-jarige man, een 21-jarige man, een 20-jarige man, 35-jarige man en een 19-jarige man. Alle vijf verdachten komen uit Schiedam.

Getuigen gezocht

Hoewel de politie meerdere verdachten heeft aangehouden, is alle informatie met betrekking tot het schietincident en/of de verdachten welkom. Ook camerabeelden ontvangen we graag. Heb je meer informatie? Geef het dan door via de onderstaande opties.

Bron: politie.nl


Politieberichten

Getuigenoproep voor steekincident bij Zuidplein

Vanmiddag rond 16.30 uur heeft er een steekincident plaatsgevonden in de Boerhaavestraat. Hierbij raakte een 37- jarige man uit Rotterdam gewond. De politie heeft een man van 50 en één van 52 jaar aangehouden. Net als het slachtoffer komen zij ook uit Rotterdam. De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht.

25 februari 2024 21:33 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl