Politieberichten

De politie zoekt getuigen na overval op tankstation Geldrop

Geldrop - 11 december 2023 14:57

We zijn op zoek naar getuigen van een overval zondagavond op een tankstation aan de Eindhovenseweg in Geldrop.Een man op zwarte sneakers met witte zolen en in het donker gekleed met een donkere sjaal als gezichtsbedekking liep rond 19:00 uur het tankstation binnen. Vervolgens legde hij een tas en een vuurwapengelijkend voorwerp op de toonbank en eiste geld. De medewerker achter de kassa vluchtte het magazijn in en de dader ging er zonder buit vandoor.

Getuigen gezocht
Kort na het incident rende de man via het Beekpad in de richting van de Neerlandstraat. Weet u meer, of was u rond dit tijdstip in de buurt van de vluchtroute? Heb je iets verdachts gezien of gehoord? Neem dan contact met ons op via 0900-8844. Anoniem melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Bron: politie.nl


Politieberichten

Update: Aanhouding na aanrijding en verlaten plaats ongeval

De politie arresteerde zondagmiddag 3 maart een 36-jarige man uit Spanje nadat hij eerder die dag betrokken was bij een ongeval op de A4 in de richting van Rotterdam. Onderzoek wees uit dat de aangehouden verdachte mogelijk niet de bestuurder was. De vermoedelijke bestuurder is inmiddels bekend en wordt binnenkort verhoord. Na het ongeval, waarbij een 24-jarige automobilist uit Den Haag gewond raakte, ging de man er te voet vandoor.

4 maart 2024 15:30 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl