Politieberichten

Politie houdt man aan voor serie overvallen Eindhoven

Eindhoven - 8 december 2023 13:49

Wij hielden een 34-jarige man uit Eindhoven aan die wij verdenken dat hij in november in vijf dagen tijd een afhaalrestaurant en een supermarkt aan de Bredalaan in Eindhoven heeft overvallen. Het afhaalrestaurant beroofde hij zelfs twee keer. Onze oproep om ons te voorzien van tips heeft zijn uitwerking zeker niet gemist. De tips die zijn gegeven hebben geleid tot de aanhouding van de man.Op woensdag 8 november was het de eerste keer raak bij de supermarkt en op vrijdag 10 en maandag 13 november was het afhaalrestaurant het doelwit van de overvaller. In alle gevallen had de man een mes bij zich waarmee hij personeel bedreigde. Uiteindelijk maakte de man in totaal niet meer dan een paar tientjes buit, maar hij bracht wel een hoop schade en leed bij zijn slachtoffers teweeg.

Tipgevers bedankt

Uw informatie kan een belangrijke rol spelen in opsporingsonderzoeken. De recherche is vaak afhankelijk van informatie van burgers. De politie roept burgers daarom vaak op om informatie te delen die belangrijk kan zijn bij een misdrijf. Denk aan televisieprogramma’s zoals Opsporing Verzocht of regionale opsporingsprogramma’s. Maar ook via onze social media kanalen,  via Burgernet en in dit geval via politie.nl werkt de politie met burgers samen.

Bron: politie.nl


Politieberichten

Update: Aanhouding na aanrijding en verlaten plaats ongeval

De politie arresteerde zondagmiddag 3 maart een 36-jarige man uit Spanje nadat hij eerder die dag betrokken was bij een ongeval op de A4 in de richting van Rotterdam. Onderzoek wees uit dat de aangehouden verdachte mogelijk niet de bestuurder was. De vermoedelijke bestuurder is inmiddels bekend en wordt binnenkort verhoord. Na het ongeval, waarbij een 24-jarige automobilist uit Den Haag gewond raakte, ging de man er te voet vandoor.

4 maart 2024 15:30 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl