Politieberichten

Verdachte aangehouden voor schietincident Coevorden, politie zoekt getuigen

Coevorden - 27 november 2023 11:25

Een omstander alarmeert de meldkamer wanneer gezien wordt dat een 27-jarige man uit Coevorden met een schotwond de huisartsenpost in Hardenberg binnenkomt. Enkele uren later meldt een verdachte zich aan het politiebureau in Coevorden. Deze 23-jarige man uit Coevorden is aangehouden en wordt verhoord.Het slachtoffer kon bij de huisartsenpost aan zijn verwonding worden behandeld. Politieonderzoek moet uitwijzen wat er precies is gebeurd. Waar het schietincident heeft plaatsgevonden is op dit moment niet duidelijk en wordt onderzocht. Mogelijk zijn er een blauwe Volkswagen Golf en/of een grijze Volkswagen Jetta betrokken bij het incident.

Getuige of informatie?
De politie komt graag in contact met mensen die meer weten van dit incident. Heeft u zondagmiddag een verdachte situatie in Coevorden opgemerkt en heeft u dit nog niet gemeld bij de politie? Of heeft u in uw omgeving personen horen praten over het incident? Bel ons dan. Alle informatie, hoe klein ook, kan waardevol zijn. Wilt u liever anoniem blijven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000. U kunt ook uw tips achterlaten in het onderstaande tipformulier.

Bron: politie.nl


Politieberichten

Update: Aanhouding na aanrijding en verlaten plaats ongeval

De politie arresteerde zondagmiddag 3 maart een 36-jarige man uit Spanje nadat hij eerder die dag betrokken was bij een ongeval op de A4 in de richting van Rotterdam. Onderzoek wees uit dat de aangehouden verdachte mogelijk niet de bestuurder was. De vermoedelijke bestuurder is inmiddels bekend en wordt binnenkort verhoord. Na het ongeval, waarbij een 24-jarige automobilist uit Den Haag gewond raakte, ging de man er te voet vandoor.

4 maart 2024 15:30 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl