Politieberichten

Man zwaargewond na verkeersongeval A15; getuigen gezocht

Rotterdam-Albrandswaard - 21 september 2023 11:15

De politie is op zoek naar getuigen die meer weten over een verkeersongeval dat maandag 18 september 2023 plaats heeft gevonden tussen twee bestelauto’s op de A15 ter hoogte van Rotterdam-Albrandswaard. Hierbij is een man zwaargewond geraakt en naar het ziekenhuis vervoerd.Maandagmiddag omstreeks half twee vond er een ongeval plaats op de A15 ter hoogte van Rotterdam-Albrandswaard. Hierbij kwamen twee bestelauto’s in een kop-staartbotsing met elkaar. De botsing was dusdanig hard dat één van de bestuurders van de auto gereanimeerd werd en zwaargewond naar het ziekenhuis is vervoerd. Hoewel de politie de bestuurder van de andere auto heeft gesproken, is het nog onduidelijk hoe het ongeval precies heeft plaatsgevonden.

Meer informatie? Neem contact op met de politie.
De politie heeft al met enkele betrokkenen gesproken, maar is nog steeds hard op zoek naar getuigen. Wie weet er meer over het ongeval van maandagmiddag? Wie heeft andere informatie die het onderzoek verder kan helpen? We zijn in het bijzonder op zoek naar een bestuurder van een vrachtwagen die voorbij reed toen het ongeval plaatsvond. We hopen dat deze persoon meer informatie voor ons heeft. Ook camerabeelden van het ongeval zijn welkom. Geef het aan ons door via de onderstaande opties.

Bron: politie.nl


Politieberichten

Tweede verdachte aangehouden voor bedreiging en diefstal

In het onderzoek naar een diefstal uit een woning aan de Borneostraat is maandag 11 december een tweede verdachte aangehouden. Hij wordt ervan verdacht betrokken te zijn bij de diefstal op 20 november waarbij de bewoners bedreigd zijn. Eerder werd in de zaak al een verdachte aangehouden, hij zit nog vast.

11 december 2023 15:53 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl