Politieberichten

Twee verdachten gezocht na diefstal met geweld

Tilburg - 20 september 2023 16:30

Woensdag 20 september heeft er op een parkeerplaats aan de Mascagnistraat een diefstal onder bedreiging van een mes plaatsgevonden. Er is hierbij niemand gewond geraakt.Rond 10.30 uur ontving de meldkamer een melding van een overval. Ter plaatse treffen agenten een 22-jarige man uit België die persoonlijke goederen onder bedreiging van een mes heeft moeten afstaan aan twee mannen. Meteen wordt er een onderzoek ingesteld en gaan agenten op zoek naar de twee verdachten. Ook de politiehelikopter zoekt mee vanuit de lucht. De twee verdachten zijn echter niet meer aangetroffen.

We zijn natuurlijk nog op zoek naar de verdachten, dus heeft u iets gezien? Meld dit dan bij ons via 0900-8844 of anoniem via M. op 0800-7000.

Bron: politie.nl


Politieberichten

Tweede verdachte aangehouden voor bedreiging en diefstal

In het onderzoek naar een diefstal uit een woning aan de Borneostraat is maandag 11 december een tweede verdachte aangehouden. Hij wordt ervan verdacht betrokken te zijn bij de diefstal op 20 november waarbij de bewoners bedreigd zijn. Eerder werd in de zaak al een verdachte aangehouden, hij zit nog vast.

11 december 2023 15:53 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl