Politieberichten

Beroving bij pinautomaat: politie zoekt getuigen

Alphen aan den Rijn - 24 juli 2021 17:02

Een 61-jarige man is vrijdagmiddag 23 juli door twee personen beroofd en bedreigd. Dit gebeurde bij de pinautomaat aan de Castellumstraat in Alphen aan den Rijn. Eén verdachte is aangehouden. De politie is op zoek naar getuigen om ook de tweede verdachte op te sporen. De politie ontving vrijdagmiddag een melding van een beroving en bedreiging die rond 16.00 uur zou hebben plaatsgevonden. Het slachtoffer, een 61-jarige man uit Alphen aan den Rijn, had een geldbedrag gepind bij de Geldmaat aan de Castellumstraat. Het geld werd vervolgens uit zijn handen gegrist door twee verdachten. Toen de Alphenaar de twee dieven achterna ging, werd hij bedreigd met een mes. Hij liep hierbij geen verwondingen op.

Aanhouding
Mede dankzij een burgernetmelding en de beelden vanuit het 'Project Cameratoezicht' van gemeente en politie konden agenten later die dag direct één van de verdachten aanhouden. Dit is een 14-jarige jongen uit Rotterdam.

Getuigenoproep
Was u omstreeks 16.00 uur in de buurt van de Castellumstraat en heeft u iets gezien of gehoord dat mogelijk kan helpen om de tweede verdachte op te sporen? Neem dan contact op met de politie op 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Bron: politie.nl


comments powered by Disqus

Politieberichten

UPDATE Politie zoekt beeldmateriaal na dodelijk steekincident

De politie is op zoek naar beeldmateriaal na een steekincident aan de M.th. Steynstraat in Almelo. Daarbij zijn twee personen om het leven gekomen. Een derde slachtoffer raakte gewond. Even na het incident werd een 28-jarige man uit Almelo aangehouden. Het onderzoek naar de identiteit van de slachtoffers loopt nog.

17 september 2021 18:13 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl
112-nu.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.        Sluiten