Politieberichten

Numansdorper bekladt Zeeuwse verkeersborden

Middelburg - 24 juli 2021 11:39

Surveillerende agenten krijgen in de nacht van vrijdag op zaterdag het verzoek om eens een kijkje te nemen op de N57 tussen Middelburg en Burgh-Haamstede. Een getuige meldt via de meldkamer dat een man allemaal verkeersborden aan het bekladden is.Agenten rijden de weg af en zien inderdaad bekladde verkeersborden. Op de borden is met donkere verf de kreet ‘The Great Reset’ gekalkt.

Op de Daleboutsweg in Burgh-Haamstede zien de politiemensen rond 04.45 uur een auto rijden die aan de omschrijving voldoet die de getuige opgaf. De bestuurder van de auto stopt als hem een stopteken gegeven wordt. Hij stapt de auto uit en de agenten zien dat de man volledig voldoet aan het signalement dat zij eerder te horen kregen. Ook heeft de man verfvlekken op zijn kleding en handen.

In de auto van de man ontdekken de agenten een sjabloon waarin dezelfde tekst is gestanst als die op de borden gespoten is.

De automobilist, een 48-jarige man uit Numansdorp, wordt aangehouden op verdenking van vernieling. De agenten brengen de man over naar een politiecellencomplex waar hij zaterdag gehoord zal worden.

Wat het schadebedrag is is nog niet bekend. Wel is bekend dat er meerdere borden beklad zijn.

Bron: politie.nl


comments powered by Disqus

Politieberichten

Alphenaar aangehouden na beschieten woning in België

Het arrestatieteam hield dinsdagochtend 21 september een man uit Alphen aan den Rijn aan voor een schietincident in de regio Antwerpen op 7 augustus. De man wordt ervan verdacht een woning te hebben beschoten waar op dat moment minderjarige personen aanwezig waren. Er raakte niemand gewond.

22 september 2021 15:33 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl
112-nu.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.        Sluiten