Politieberichten

Getuigen en beelden gezocht na aanrijding Eerste Constantijn Huygensstraat

Amsterdam - 8 juni 2023 10:15

De politie is een onderzoek gestart na een aanrijding op woensdagavond 7 juni 2023 op de kruising van de Eerste Constantijn Huygensstraat en de Bosboom Toussaintstraat in Amsterdam. Bij de aanrijding raakte een 27-jarige vrouw mogelijk ernstig gewond.Foto: Inter Visual Studio

De aanrijding vond even na 19.30 uur plaats tussen een personenauto en een vrouw op een fiets. Bij de aanrijding viel de vrouw van haar fiets en kwam onder de auto terecht. Zo’n tien omstanders tilden het voertuig op om de vrouw te bevrijden. Het slachtoffer is kort daarop afgevoerd naar een ziekenhuis met vermoeden van zwaar lichamelijk letsel. De bestuurder van de personenauto bleef ongedeerd. Van hem is een verklaring afgenomen. De kruising is enige tijd gestremd geweest voor al het verkeer.

Slachtofferhulp
De impact op omstanders en betrokkenen was groot. Omdat er nogal wat getuigen op het terras zaten, is voor iedereen die daar behoefte aan heeft slachtofferhulp beschikbaar. Slachtofferhulp is te bereiken via het telefoonnummer 0900-0101. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het incident. Heeft u informatie of beelden voor het onderzoeksteam? Laat het ons dan weten via onderstaand tipformulier.

Bron: politie.nl


comments powered by Disqus

Politieberichten

Flinke vuurwerkvangst in Edese woning

De politie heeft dinsdagmorgen een aanzienlijke hoeveelheid verboden vuurwerk aangetroffen in Ede. Een 15-jarige jongeman is als eigenaar van dat vuurwerk aangehouden. De vondst baart de politie zorgen en vraagt daarom om alertheid van bewoners.

3 oktober 2023 18:03 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl