Politieberichten

Update - Verdachte woningoverval Dokter Mees ten Oeverlaan aangehouden

Wilnis - 7 juni 2023 15:20

De recherche heeft op 7 juni een verdachte aangehouden voor de woningoverval die in de nacht van 5 op 6 maart plaatsvond aan de Dokter Mees ten Oeverlaan. De verdachte is een 21-jarige man uit Mijdrecht en werd na uitgebreid onderzoek buiten heterdaad aangehouden. De recherche zet het onderzoek voort naar medeverdachten van de woningoverval.De politie kreeg in de nacht van 5 op 6 maart, rond 3.30 uur, melding van de overval. Twee verdachten waren de woning binnengedrongen. Vermoedelijk was er ook een derde persoon bij betrokken. Ze droegen donkere hoodies en gezichtsbedekking. Mogelijk droegen de daders een op een vuurwapen gelijkend voorwerp bij zich.  Zij gingen er met een nog onbekende buit vandoor in onbekende richting.

De politie ging meteen ter plaatse en heeft onder meer met de helikopter naar verdachten gezocht. Op dat moment werd er nog niemand opgepakt.

Het onderzoek gaat verder. U kunt hierbij helpen. Heeft u iets verdachts gezien of gehoord rondom 3.30 uur aan de Dokter Mees ten Oeverlaan? Of heeft u mogelijk camerabeelden (denk ook aan de dashbord of deurbel camera) waarop de verdachten te zien zijn? Dan komen we graag met u in contact. Vul onderstaand tipformulier in of bel 0900 8844. Anoniem melding doen kan ook via 0800 7000. Alvast bedankt!

Bron: politie.nl


Politieberichten

Beelden van gewelddadige straatroof vanavond in Team West

In Team West delen wij vanavond beelden van de vierde verdachte van een gewelddadige straatroof in Den Haag en beelden van een mogelijke verdachte die een overval pleegden in een appartement in Rijswijk. Ook is vragen we aandacht voor een zware mishandeling in februari in Den Haag.

25 juni 2024 13:11 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl