Politieberichten

Diverse wapens en drugs gevonden in woning Zwartemeer

Zwartemeer - 6 juni 2023 16:07

In een woning aan De Blokken in Zwartemeer zijn maandagmiddag meerdere wapens en verdovende middelen aangetroffen. De politie doorzocht de woning na een heterdaad aanhouding op verdenking van bedreiging.Rond 15:40 uur ontving de politie een melding van bedreiging aan De Blokken. Agenten wilden de 34-jarige verdachte uit Zwartemeer aanhouden. Omdat de man alle medewerking weigerde moesten agenten de deur van de woning forceren om de man aan te kunnen houden. Nadat de agenten binnen waren troffen zij in de woning een aantal opvallende zaken aan. Zo werden er diverse wapens gevonden, inclusief munitie. Ook vonden agenten een hoeveelheid contant geld. Daarnaast werden er henneptoppen en zakjes met, vermoedelijk, gedroogde hennep gevonden.

De aangehouden verdachte is meegenomen naar het bureau. Daar is hij verhoord. Hij wordt verdacht van bedreiging en daarnaast zal hem witwassen, verboden wapenbezit en het bezit van verdovende middelen ten laste worden gelegd. De man zit nog vast en het onderzoek loopt door.

Tips voor ons onderzoek
Weet u meer van deze zaak of heeft u tips die ons kunnen helpen in het onderzoek? Laat het ons weten. Dat kan met onderstaand tipformulier of door het doen van een melding via 0900-8844. U kunt ook anoniem uw informatie met ons delen.  Bel dan met M 0800-7000.

Bron: politie.nl


Politieberichten

Drie aanhoudingen zware mishandeling Eindhoven

Op dinsdag 30 april rond 22:00 uur, vond er een zware mishandeling plaats in een appartement aan de Lichtstraat in Eindhoven. Een samenwonend stel werd zwaar mishandeld door drie mannen. Afgelopen week heeft de politie twee personen aangehouden voor deze mishandeling. De verdachten zijn twee mannen van 24 en 55 jaar oud. In april hebben we al een 18-jarige man aangehouden. De 55-jarige verdachte komt uit Eindhoven, de andere twee hebben geen vast woonadres in Nederland.

17 juli 2024 16:52 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl