Politieberichten

Verdachte opgepakt na steekincident

Breda - 24 juli 2021 08:35

Nadat een man in zijn nek was gestoken kon de verdachte snel worden aangehouden door medewerkers van de NS.Op vrijdag 23 juli 2021 om 19.15 uur stapt een man uit de trein op het station in Breda. Hij loopt het station uit en gaat een supermarkt in voor een boodschap. Op het moment dat hij afrekent voelt hij iets in zijn nek. Hij draait zich om en ziet een man wegrennen met een voorwerp in zijn hand. Het slachtoffer rent achter de verdachte aan terug het station in. Daar krijgt hij hulp van medewerkers van de NS die de verdachte vasthouden. Het slachtoffer heeft een steekwond in zijn nek en de NS-medewerkers verlenen eerste hulp aan hem.

Onderzoek

De gealarmeerde politie start direct een onderzoek. Uit de fouillering van de verdachte, een 31-jarige man uit Bergen op Zoom, komt een schroevendraaier tevoorschijn, het mogelijke steekwapen. Het slachtoffer heeft gelukkig alleen maar een oppervlakkige wond in zijn nek. De agenten brengen de verdachte naar het bureau gebracht waar hij is ingesloten. Er wordt hem poging tot doodslag ten laste gelegd. Later worden er camerabeelden van het incident opgevraagd.

Bron: politie.nl


comments powered by Disqus

Politieberichten

UPDATE Politie zoekt beeldmateriaal na dodelijk steekincident

De politie is op zoek naar beeldmateriaal na een steekincident aan de M.th. Steynstraat in Almelo. Daarbij zijn twee personen om het leven gekomen. Een derde slachtoffer raakte gewond. Even na het incident werd een 28-jarige man uit Almelo aangehouden. Het onderzoek naar de identiteit van de slachtoffers loopt nog.

17 september 2021 18:13 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl
112-nu.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.        Sluiten