Politieberichten

Vuurwerk in woning gegooid, getuigen gezocht

Den Haag - 28 mei 2023 11:38

Op de Fischerstraat is in de nacht van zaterdag 27 op zondag 28 mei de ruit van een woning gesneuveld toen er vermoedelijk vuurwerk naar binnen werd gegooid. De recherche onderzoekt de zaak en roept getuigen op zich te melden. Niemand raakte gewond.



Omstreeks 02.40 uur schrokken de bewoners op van een klap en bleek de ruit van de woonkamer te zijn gesneuveld. Vermoedelijk was er voorwerk naar binnen gegooid. Niemand raakte gewond, wel was er schade in huis. De bewoners deden aangifte. De recherche onderzoekt de zaak en komt graag in contact met mensen die omstreeks 02.40 uur iets hebben gezien in de omgeving van de Fischerstraat dat met deze zaak te maken kan hebben. Heeft u informatie? Neem dan contact op met bureau De Heemstraat via nummer 0900-8844. Liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000.

Bron: politie.nl


comments powered by Disqus

Politieberichten

Zorgwekkende stijging explosies: ‘Dit excessief geweld moet stoppen’

De politie-eenheid Amsterdam is de afgelopen week maar liefst elf keer opgeschrikt door explosies. De impact op het veiligheidsgevoel van de bewoners is vanzelfsprekend enorm. Politiechef Frank Paauw deelt zijn zorgen over de problematiek, de aanpak en de benodigdheden vanuit overheidspartners.

21 september 2023 18:27 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl