Politieberichten

Twee lichamen aangetroffen in zoekactie incident te water

Heijen - 27 mei 2023 16:46

Nadat vrijdag- op zaterdagnacht de melding werd gedaan dat er personen te water zouden zijn geraakt in de Maas, is er door de politie en brandweer onafgebroken gezocht naar de twee vermiste opvarenden. Zaterdagmiddag zijn de lichamen van deze twee opvarenden aangetroffen. Er wordt nog onderzoek gedaan naar de toedracht van het incident.Duikers van de brandweer en het Landelijk Team Onderwaterzoekingen van de politie hebben onafgebroken gezocht naar de twee vermiste opvarenden. Zaterdagmiddag werd het vaartuig in kwestie en de lichamen van beide slachtoffers aangetroffen in de Maas, bij de uitmonding van de Oude Maas.

Er kan geen verdere informatie over de slachtoffers worden vrijgegeven, omdat eerst gesprekken gevoerd moeten worden met de nabestaanden. Omstanders en betrokkenen worden in contact gebracht met slachtofferhulp. De politie doet nog onderzoek naar de toedracht van het incident. Daarbij is een noodlottig ongeval een van de meest waarschijnlijke scenario’s. Lees hier de eerdere berichtgeving.
 

 

 

Bron: politie.nl


comments powered by Disqus

Politieberichten

Zorgwekkende stijging explosies: ‘Dit excessief geweld moet stoppen’

De politie-eenheid Amsterdam is de afgelopen week maar liefst elf keer opgeschrikt door explosies. De impact op het veiligheidsgevoel van de bewoners is vanzelfsprekend enorm. Politiechef Frank Paauw deelt zijn zorgen over de problematiek, de aanpak en de benodigdheden vanuit overheidspartners.

21 september 2023 18:27 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl