Politieberichten

Vier aanhoudingen voor drugshandel door team Pandora

Venlo - 23 juli 2021 14:24

Donderdag 22 juli heeft team Pandora in Blerick vier mannen aangehouden voor de handel in en het bezit van verdovende middelen. Drie Venlonaren zijn aangehouden in een woning in de Meidoornstraat in Blerick en de vierde verdachte, de bewoner, is op straat aangehouden. In de woning trof de politie een grote hoeveelheid harddrugs aan.Onderzoek leidde naar de woning in de Meidoornstraat. Donderdagavond heeft de politie een zoeking gedaan in de woning en trof daarbij drie mannen aan van 21, 24 en 26 jaar oud. Daarnaast was in de woning ruim 5 kg harddrugs en ruim 1 kg softdrugs aanwezig. Alle drugs zijn in beslag genomen, ze worden onderzocht en daarna vernietigd. De vier verdachten zijn in verzekering gesteld en het onderzoek wordt voortgezet.

Pandora, van onrust naar rust in de wijk!
Pandora is de wijkgerichte aanpak waarbij de politie, gemeente Venlo, het Openbaar Ministerie en de Belastingdienst nauw samenwerkt om de veiligheid en de leefbaarheid in de wijk te vergroten. Criminaliteit moet een halt worden toegeroepen. Het leven in de wijk moet voor de wijkbewoners aangenamer, leuker en veiliger worden. Van onrust naar rust in de wijk! Naast onderzoek door de politie is het belangrijk dat wijkbewoners verdachte situaties melden. Het doen van melding of aangifte loont!

 

 

Bron: politie.nl


comments powered by Disqus

Politieberichten

UPDATE Politie zoekt beeldmateriaal na dodelijk steekincident

De politie is op zoek naar beeldmateriaal na een steekincident aan de M.th. Steynstraat in Almelo. Daarbij zijn twee personen om het leven gekomen. Een derde slachtoffer raakte gewond. Even na het incident werd een 28-jarige man uit Almelo aangehouden. Het onderzoek naar de identiteit van de slachtoffers loopt nog.

17 september 2021 18:13 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl
112-nu.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.        Sluiten