Politieberichten

Ongeval te water

Heijen - 27 mei 2023 4:50

Vrijdag- op zaterdagnacht heeft er een eenzijdig ongeval met een vaartuig plaatsgevonden op de Maas. Twee opvarenden zijn inmiddels terecht. De brandweer zoekt momenteel nog te water naar nog twee andere personen die waarschijnlijk ook op het moment van het ongeval op het bootje aanwezig waren.Even na 02:30 uur ontving de politie van vrijdag- op zaterdagnacht melding over een bootje dat betrokken zou zijn geweest bij een eenzijdig ongeval op de Maas. De hulpdiensten zijn daarop ter plaatse gegaan ter hoogte van de Mergeldijk. Twee personen zijn vervolgens aangetroffen. Een persoon was ongedeerd en de ander is van de benodigde medische zorg voorzien. Uit het verhaal van de opvarenden bleek dat er waarschijnlijk nog 2 andere personen op het moment van het ongeval op het vaartuig aanwezig waren. De brandweer is sindsdien bezig met een zoekactie te water. De politie is daarnaast ter plaatse om de zoekactie optimaal te kunnen faciliteren.

Er is op dit moment niet meer informatie beschikbaar. Zodra er nieuws is over de andere twee mogelijke opvarenden, wordt er aanvullende berichtgeving gedeeld.

Bron: politie.nl


Politieberichten

Explosie bij woning aan de Rosa Luxemburgstraat

In de nacht van woensdag 19 juni op donderdag 20 juni 2024 vindt er een ontploffing plaats bij een woning aan de Rosa Luxemburgstraat in Amsterdam-Zuidoost. De recherche is op zoek naar getuigen.

20 juni 2024 11:48 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl