Politieberichten

Getuigen gezocht plofkraak Groeninx van Zoelenlaan

Rotterdam - 28 maart 2023 16:09

De politie is op zoek naar getuigen die meer weten over een plofkraak aan de Groeninx van Zoelenlaan in Rotterdam-Zuid. Er zijn geen verdachten aangehouden.Bewoners in de buurt van de Groeninx van Zoelenlaan werden omstreeks kwart voor drie in de nacht van maandag 27 op dinsdag 28 maart opgeschrikt door een harde knal. Het Team Explosieven Verkenning en het Forensisch Opsporingsteam gingen meteen ter plaatse om onderzoek te doen, het bleek te gaan om een poging plofkraak.

Getuigen gezocht
Er zijn nog geen verdachten aangehouden. Op dit moment is de politie bezig met het spreken van getuigen en het uitkijken van camerabeelden. Heeft u in de nacht van maandag 27 op dinsdag 28 maart tussen 02.30 en 03.00 uur iets verdachts gezien of gehoord? Misschien heeft u meer informatie, (camera-, of dashcam-) beelden. Geef het dan door via de onderstaande opties.

Bron: politie.nl


comments powered by Disqus

Politieberichten

Vier aanhoudingen na invallen onderzoek verdovende middelen

De politie heeft vanochtend bij invallen op acht locaties in Venray vier verdachten aangehouden. Zij worden ervan verdacht zich in georganiseerd verband bezig te hebben gehouden met de handel in verdovende middelen.

28 november 2023 17:10 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl