Politieberichten

Man opgepakt voor handel in drugs

Heusden - 28 maart 2023 15:09

Na een onderzoek naar de handel in verdovende middelen door de regionale recherche in de eenheid Oost-Brabant werd maandagochtend een 37-jarige man uit Oudheusden op een vakantiepark in Lith aangehouden. Hij zit vast voor verder onderzoek.Uit het onderzoek was naar voren gekomen dat de man zich in de jaren 2020 en 2021 vermoedelijk bezig had gehouden met grootschalige handel in soft- en harddrugs. De man zou betrokken zijn geweest bij de handel in drugs in zowel binnenland als de export naar en import vanuit het buitenland.

Maandag werden in het kader van het onderzoek op vier locaties in de regio doorzoekingen gedaan. Het ging daarbij om (vakantie-)woningen in Oudheusden, Lith en Aalst en een bedrijfspand in Heesbeen. Bij deze doorzoekingen werden onder andere voer- en vaartuigen in beslag genomen.
De aangehouden man zit vast en het onderzoek gaat onverminderd door.

Bron: politie.nl


comments powered by Disqus

Politieberichten

Vuurwerk in woning gegooid, getuigen gezocht

Op de Fischerstraat is in de nacht van zaterdag 27 op zondag 28 mei de ruit van een woning gesneuveld toen er vermoedelijk vuurwerk naar binnen werd gegooid. De recherche onderzoekt de zaak en roept getuigen op zich te melden. Niemand raakte gewond.

28 mei 2023 11:38 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl