Politieberichten

Verduisterde auto aangetroffen, verdachte aangehouden

Tilburg - 28 maart 2023 13:20

In Tilburg werd vanmorgen een personenauto aangetroffen die op maandag 27 maart was verduisterd bij een bedrijf in Zeewolde. Agenten zagen dat de kentekenplaten op de auto niet hoorden bij het voertuig en controleerden de zaak.In de auto zat een man van 49 jaar oud, zonder vaste woon- of verblijfplaats. Deze man is aangehouden en overgebracht naar een cellencomplex. Hij mag daar vandaag een verklaring afleggen.

De auto is weggesleept door een takelbedrijf. Door de agenten werd contact gelegd met het bedrijf waar de auto thuishoort. Een medewerker deed aangifte van de verduistering.

Op de auto zaten kentekenplaten die op een ander voertuig horen te zitten. De politie onderzoekt nog waar de platen vandaan komen en wat ze op deze auto deden.

Bron: politie.nl


comments powered by Disqus

Politieberichten

Alerte buurtbewoner betrapt man met gestolen spullen

Een 30-jarige man uit Middelburg hing zaterdagavond 27 mei verdacht rond bij geparkeerde auto’s aan de Breeweg. Een van de auto eigenaren vertrouwde het niet en liep naar hem toe. Toen hij zag dat de man een tas vol gereedschap had, werd de politie gebeld.

28 mei 2023 08:39 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl