Politieberichten

Drugs in woning aangetroffen

Berkel-Enschot - 23 maart 2023 20:26

Tijdens een bestuurlijke controle in een woning aan de Molenakker zijn vandaag vier blokken met amfetaminepasta en een doos met hennepstekken aangetroffen en in beslag genomen. De 31-jarige bewoner en een 24-jarige man die ook in de woning verbleef zijn aangehouden.Medewerkers van de gemeente en agenten van het politieteam Groene Beemden bezochten vandaag, donderdag 23 maart 2023 omstreeks 11.00 uur, in het kader van een bestuurlijke controle een woning aan de Molenakker in Berkel-Enschot. De aanleiding hiervoor waren meldingen dat er mogelijk drugshandel zou plaatsvinden.


Er werd opengedaan door de 31-jarige bewoner. Tijdens de controle werd in de schuur een doos met circa 300 hennepstekjes aangetroffen. In de keuken lagen in het vriesvak vier blokken met een witte substantie. Het blijkt volgens een test te gaan om circa vier kilo amfetaminepasta. Hierop zijn beide mannen aangehouden. De 24-jarige man verzette zich bij zijn arrestatie. Hij staat bekend als veelpleger en stond nog gesignaleerd vanwege een vrijheidsbenemende maatregel.

Bron: politie.nl


comments powered by Disqus

Politieberichten

Vuurwerk in woning gegooid, getuigen gezocht

Op de Fischerstraat is in de nacht van zaterdag 27 op zondag 28 mei de ruit van een woning gesneuveld toen er vermoedelijk vuurwerk naar binnen werd gegooid. De recherche onderzoekt de zaak en roept getuigen op zich te melden. Niemand raakte gewond.

28 mei 2023 11:38 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl