Politieberichten

Wie weet er meer over een steekincident op de Vaerhorst in Rotterdam?

Rotterdam - 8 februari 2023 19:50

De politie is op zoek naar mensen die meer weten over een steekincident op de Vaerhorst in Rotterdam. Hierbij is een slachtoffer gewond geraakt. Een groep van minimaal vijf daders is op de vlucht geslagen.Woensdag 8 februari omstreeks half zes in de avond krijgt de politie een melding binnen van een steekincident op de Vaerhorst.  Eenmaal aangekomen op de locatie blijkt er een slachtoffer gewond te zijn geraakt. Hij was aanspreekbaar en is met verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Getuigen gezocht

De politie is op zoek naar getuigen die meer weten over het incident. Ook camerabeelden zijn welkom. We zijn op zoek naar een  groep daders die er na het incident vandoor zijn gegaan. Het gaat om een groep van vijf a zeven personen. Heeft u meer informatie? Geef het door via de onderstaande opties.

Bron: politie.nl


Politieberichten

Update: Aanhouding na aanrijding en verlaten plaats ongeval

De politie arresteerde zondagmiddag 3 maart een 36-jarige man uit Spanje nadat hij eerder die dag betrokken was bij een ongeval op de A4 in de richting van Rotterdam. Onderzoek wees uit dat de aangehouden verdachte mogelijk niet de bestuurder was. De vermoedelijke bestuurder is inmiddels bekend en wordt binnenkort verhoord. Na het ongeval, waarbij een 24-jarige automobilist uit Den Haag gewond raakte, ging de man er te voet vandoor.

4 maart 2024 15:30 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl