Politieberichten

Wie weet er meer over een steekincident op de Vaerhorst in Rotterdam?

Rotterdam - 08 februari 2023 19:50

De politie is op zoek naar mensen die meer weten over een steekincident op de Vaerhorst in Rotterdam. Hierbij is een slachtoffer gewond geraakt. Een groep van minimaal vijf daders is op de vlucht geslagen.Woensdag 8 februari omstreeks half zes in de avond krijgt de politie een melding binnen van een steekincident op de Vaerhorst.  Eenmaal aangekomen op de locatie blijkt er een slachtoffer gewond te zijn geraakt. Hij was aanspreekbaar en is met verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Getuigen gezocht

De politie is op zoek naar getuigen die meer weten over het incident. Ook camerabeelden zijn welkom. We zijn op zoek naar een  groep daders die er na het incident vandoor zijn gegaan. Het gaat om een groep van vijf a zeven personen. Heeft u meer informatie? Geef het door via de onderstaande opties.

Bron: politie.nl


comments powered by Disqus

Politieberichten

Drugs aangetroffen in container

De politie heeft in samenwerking met de Douane op woensdag 29 maart bij een bedrijf in Oosterhout (NB) in een container een grote hoeveelheid drugs aangetroffen. Het gaat hier vermoedelijk om cocaïne. De drugs zijn in beslag genomen en de politie onderzoekt de herkomst van de drugs. Er zijn twee personen aangehouden.

29 maart 2023 20:35 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl