Politieberichten

Deze week vijf zaken in Bureau Rijnmond

Rotterdam - 08 februari 2023 09:51

In Bureau Rijnmond wordt deze week aandacht gevraagd voor vijf verschillende zaken in de hoop dat de kijker kan helpen bij de oplossing ervan.Zeden
Op maandag 23 januari, tussen 13:00 en 14:15 uur vond een aanranding plaats in de omgeving van de Gijsingstraat in Rotterdam. Er zijn beelden van de verdachte.

Poging moord
Zaterdagmiddag 7 januari is op de Hoge Filterweg in Rotterdam-Kralingen meerdere keren geschoten. Een man raakte hierbij zwaargewond. Twee verdachten reden weg in een witte auto. Het slachtoffer (69-jarige Rotterdammer) werd direct naar het ziekenhuis gebracht.

Overval Kruidvat Utrecht
Donderdag 12 januari werd een filiaal van de Kruidvat aan de Vredenburg in de stad Utrecht door twee mannen overvallen. Eén van de mannen bedreigde de caissière met een mes, waarna de overvallers geld wisten buit te maken. Deze verdachte is inmiddels aangehouden. De recherche in Utrecht is nog op zoek naar de identiteit van de tweede verdachte.

Woninginbraak Schiedam
Dinsdagmiddag 22 november is er ingebroken in een woning aan het Lisztplein. De inbrekers namen sieraden mee.

Kijk donderdagmiddag rond 17.20 uur naar Bureau Rijnmond op RTV Rijnmond (herhaling elk half uur tot de volgende dag 17.00 uur).

Voor meer informatie en de afzonderlijke items kunt u terecht op www.politie.nl/bureaurijnmond en op de diverse sociale media.

Bron: politie.nl


comments powered by Disqus

Politieberichten

Wie weet er meer over een explosie aan de Lisbloemstraat?

De politie is op zoek naar getuigen die meer weten over een explosie in een woning aan de Lisbloemstraat in de Rotterdam. Gelukkig raakte niemand hierbij gewond.

25 maart 2023 21:00 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl