Politieberichten

Twee nachten achter elkaar brand gesticht bij woning Honselersdijkstraat

Den Haag - 24 januari 2023 13:33

Bij de voordeur van een woning aan de Honselersdijkstraat is vannacht brand gesticht. Bij deze brand raakte een man lichtgewond. Een dag eerder op maandag 23 januari werd bij dezelfde woning ook al brand gesticht. De politie zoekt getuigen.Dinsdagochtend rond  2.45 uur werden hulpdiensten gealarmeerd van een brand bij een woning. De bewoner, een 27-jarige man, bluste de brand zelf en raakte daarbij lichtgewond. Hij is in het ziekenhuis aan zijn verwondingen behandeld. In de nacht van zondag op maandag vond rond 03:00 uur ’s nachts  bij dezelfde woning op het balkon ook al een brand plaats. De politie gaat in beide gevallen uit van brandstichting en doet verder onderzoek naar de aanleiding.

Getuigenoproep

Mogelijk zijn er mensen die rond het tijdstip van de brand op maandag 23 januari en/of op dinsdag 24 januari opvallende personen of situaties aan de Honselersdijkstraat en rondom de bewuste woning hebben gezien.  Of heeft u andere informatie waarvan u denkt dat het van belang kan zijn voor het onderzoek zoals bijvoorbeeld camerabeelden? Dan roepen wij u op contact op te nemen met de politie via onderstaande contactmogelijkheden.

Bron: politie.nl


comments powered by Disqus

Politieberichten

Man aangehouden voor woningoverval Konijnenlaan Wassenaar

De politie heeft op maandagochtend 6 februari een 23- jarige man in zijn woning aangehouden die er van verdacht wordt betrokken te zijn geweest bij een woningoverval. Deze woningoverval vond plaats op maandagochtend 24 oktober aan de Konijnenlaan in Wassenaar. De aangehouden verdachte zit vast en het onderzoek is nog in volle gang.

06 februari 2023 16:27 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl