Politieberichten

Vier mannen aangehouden na vuurwapenmelding

Rotterdam - 03 december 2022 09:13

Agenten kregen vrijdag op zaterdagnacht rond 1.30 uur een melding dat een bijrijder van een auto een vuurwapen liet zien op de Meent. Vier mannen zijn aangehouden.Direct na de melding zochten medewerkers van cameratoezicht hadden naar de auto. Zij hadden de bewuste auto binnen enkele minuten getraceerd. Agenten hielden op de Aert van Nesstraat vier personen aan. Omdat de inzittenden niet direct luisterden naar de aanwijzingen van agenten werd een waarschuwingsschot gelost. Niemand raakte gewond.  Bij doorzoeking van de auto en fouillering werd geen vuurwapen aangetroffen. Hierop zijn de mannen weer vrijgelaten.

In dit geval bleek de melding loos alarm, maar we willen iedereen die weet van of sterke vermoedens heeft over een vuurwapen nadrukkelijk vragen dit te blijven melden. We komen liever voor niets dan te laat want vuurwapenbezit leidt tot vuurwapengebruik, met alle impactvolle gevolgen van dien.

Help mee
Heeft u weet van een vuurwapen, meld het! Zo voorkomen we nieuwe schietpartijen. Als door uw tip een vuurwapen in beslag kan worden genomen, komt u in aanmerking voor maximaal €750,- tipgeld. Uw tip wordt vertrouwelijk behandeld door TCI. Zij beschermen uw gegevens. Bel de TCI tipgeldlijn: 06-33236432.

Bron: politie.nl


comments powered by Disqus

Politieberichten

Wie weet er meer over een steekincident op de Vaerhorst in Rotterdam?

De politie is op zoek naar mensen die meer weten over een steekincident op de Vaerhorst in Rotterdam. Hierbij is een slachtoffer gewond geraakt. Een groep van minimaal vijf daders is op de vlucht geslagen.

08 februari 2023 19:50 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl