Politieberichten

Politie zoekt getuigen van verkeersongeval Schiedam

Schiedam - 02 december 2022 15:41

De politie zoekt getuigen van een verkeersongeval dat op 1 december op het Woudhoekpad in Schiedam plaatsvond. Een 73-jarige voetgangster werd door de bestuurder van een deelscooter aangereden en de bestuurder van de scooter ging er lopend vandoor.Het slachtoffer liet tussen 22.15 en 22.30 uur haar hondje uit op het Woudhoekpad, dat parallel loopt aan de Kasteelweg in Schiedam. Ze werd plotseling aangereden door de bestuurder van een Go Sharing deelscooter. Deze in het zwart geklede jongeman rende vervolgens weg richting de Harreweg, zonder zich om de vrouw te bekommeren en liet de scooter achter. De vrouw liep een lelijke beenbreuk op; het hondje bleef ongedeerd.

Getuigen welkom
De politie spreekt graag met getuigen van deze aanrijding. Ook wie de jongen vooraf heeft zien rijden of nadien zag wegrennen, wordt gevraagd te bellen. Dat kan op 0900-8844. Vraag dan naar de afdeling Opsporing van Team Verkeer. De bestuurder kan zich uiteraard ook zelf melden en dat mag ook op bovenstaand telefoonnummer.

Bron: politie.nl


comments powered by Disqus

Politieberichten

Deze week vijf zaken in Bureau Rijnmond

In Bureau Rijnmond wordt deze week aandacht gevraagd voor vijf verschillende zaken in de hoop dat de kijker kan helpen bij de oplossing ervan.

08 februari 2023 09:51 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl