Politieberichten

Aanhouding in zaak dodelijk schietincident Oss

Oss - 24 november 2022 12:23

Op donderdagochtend, 24 november 2022, werd in een woning aan de Geurdenhof in Oss een man aangehouden door de politie.De aanhouding houdt verband met het dodelijk schietincident dat in april jl. plaatsvond. Een 23-jarige Ossenaar overleed als gevolg hiervan. De aangehouden verdachte betreft een bewoner van het pand. Hij is aangehouden omdat hij ervan wordt verdacht betrokken te zijn bij de zaak. De man is overgebracht naar een politiecellencomplex en wordt daar door rechercheurs gehoord.

In de woning waar de verdachte werd aangehouden vond een huiszoeking plaats. Door de politie zijn goederen in beslag genomen. Welke goederen dat zijn kan de politie niet vertellen.

Ook doet de politie geen verdere mededelingen over de zaak of de aangehouden verdachte. Het onderzoek is nog niet afgerond.

Bron: politie.nl


comments powered by Disqus

Politieberichten

Wie weet meer over een beschieting aan de Spuiweg in Dordrecht?

De politie doet onderzoek naar een beschieting van een restaurant aan de Spuiweg in Dordrecht. Vermoedelijk is het pand in de nacht van 26 op 27 november tussen 24.00 en 03.00 uur beschoten. Diezelfde nacht is ook een restaurant aan de Volmarijnstraat in Rotterdam beschoten. De politie onderzoek of deze zaken met elkaar te maken hebben.

27 november 2022 17:07 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl