Politieberichten

Getuigen gezocht! Woningoverval Deurne

Deurne - 24 november 2022 09:08

Gisteravond vond een woningoverval plaats aan de Schie in Deurne. Meerdere daders maakten de bewoners onder bedreiging van wapens en geweld buit afhandig. Twee bewoners raakten lichtgewond en zijn verwondingen behandeld. De politie is op zoek naar de overvallers en komt daarom graag in contact met getuigen.Overval
Meerdere overvallers dringen op woensdag 23 november 2022 rond de klok van 21.00 uur de achtertuin van de woning binnen. Zij tonen wapens en gebruiken geweld tegen de bewoners en maken een buit afhandig. Daarna vluchten de overvallers te voet weg in de richting van het station. Twee van de bewoners raakten lichtgewond en zijn aan hun verwondingen behandeld door de ambulancedienst.

Signalement

Er is sprake van meerdere daders. Van twee van hen zijn de volgende signalementen bekend:

Signalement verdachte 1:
- Blanke man,
- ca. 190 centimeter in lengte,
- Slank postuur,
- Zwarte kleding,
- Droeg een zwarte bivakmuts

Signalement verdachte 1:
- ca. 170 centimeter lang,
- Smal  postuur,
- Circa 25 jaar oud,
- Zwarte  bodywarmer

Getuigen

Heeft u iets (verdachts) gezien rond 21.00 uur in de omgeving van de Schie in Deurne? Heeft u toevallig (camera)beelden of beschikt u over andere informatie? Wij komen graag met u in contact via een van onderstaande actieknoppen.

Bron: politie.nl


comments powered by Disqus

Politieberichten

Wie weet meer over een beschieting aan de Spuiweg in Dordrecht?

De politie doet onderzoek naar een beschieting van een restaurant aan de Spuiweg in Dordrecht. Vermoedelijk is het pand in de nacht van 26 op 27 november tussen 24.00 en 03.00 uur beschoten. Diezelfde nacht is ook een restaurant aan de Volmarijnstraat in Rotterdam beschoten. De politie onderzoek of deze zaken met elkaar te maken hebben.

27 november 2022 17:07 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl