Politieberichten

Waarschuwingsschot bij aanhouding

Noord-Scharwoude - 05 augustus 2022 12:14

Bij de aanhouding van een 27-jarige man heeft een politieagent donderdag rond 15.00 uur aan de Nova Zembla een waarschuwingsschot gelost. Niemand raakte gewond tijdens het incident.Bij de politie kwam informatie binnen over een man die mogelijk in het bezit zou zijn van een vuurwapen. Agenten zagen de verdachte op de N504 rijden. Op de Nova Zembla stopte de auto en stapte de verdachte uit.

 

De verdachte voldeed niet aan de instructies van de politie, waardoor een agent genoodzaakt was om een waarschuwingsschot te lossen. Daarna kon de 27-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats worden aangehouden.

 

Er werd geen vuurwapen bij de verdachte of in de auto aangetroffen. Als er mogelijk een vuurwapen in het spel is, nemen agenten geen enkel risico. De verdachte is ondertussen heengezonden.

 

2022158694

Bron: politie.nl


comments powered by Disqus

Politieberichten

Politie zoekt slachtoffer mishandeling Utrecht Centraal

Camerabeelden toonden vanmiddag aan dat een man op Utrecht Centraal het slachtoffer werd van een mishandeling. Twee verdachten konden daarvoor later in de trein worden gearresteerd. De politie is echter nog op zoek naar het slachtoffer zelf en aanvullende beelden van deze mishandeling.

07 juni 2023 19:16 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl