Politieberichten

Gezondheidscentrum Aelbrechtskade meerdere keren beschoten

Rotterdam - 28 juni 2022 10:15

Wie is de persoon die op dinsdag 28 juni in de vroege ochtend meerdere keren schoot op een pand aan de Aelbrechtskade en er daarna op een scooter vandoor ging in de richting van de Mathenesserbrug? De politie is op zoek naar getuigen, camerabeelden en mensen met meer informatie. Foto: Mediatv, Killian LindenburgHalf vier ‘s ochtends hoorden buurtbewoners meerdere knallen op de Aelbrechtskade. Ze belden het alarmnummer. Agenten vonden kogelinslagen in een pand van het Gezondheidscentrum. Op de grond lagen meerdere hulzen. Het is onduidelijk waarom het pand is beschoten.

Er lopen nog politie-onderzoeken naar beschietingen van andere panden in de Aelbrechtskade. Vooralsnog zijn er geen aanwijzingen die een verband tussen de beschieting van vannacht en de eerdere beschietingen op de andere panden doet vermoeden.

Heeft u rond half vier dinsdagochtend iets verdachts gezien of gehoord in de omgeving van de Aelbrechtskade? Heeft u een deurbelcamera of dashcam in deze omgeving waar rond die tijd iemand op te zien is? Heeft u informatie over een mogelijke aanleiding? Dan komt de politie graag met u in contact. U kunt uw tip achter laten onder dit bericht of bellen met 0900-8844. Wilt u liever anoniem blijven, dan kunt u bellen met 0800-7000. Heeft u informatie die u vertrouwelijk wilt delen met het Team Criminele Inlichtingen bel dan 088 - 661 77 34

Bron: politie.nl


comments powered by Disqus

Politieberichten

Lichaam 32-jarige man bij strandje in ’t Wed gevonden

Zaterdagmiddag is het lichaam gevonden van de man die vrijdagavond bij het strandje in ’t Wed in Overveen te water raakte. Het gaat om een 32-jarige Poolse man die met familie in Nederland op vakantie was. De familie is opgevangen.

13 augustus 2022 18:37 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl