Politieberichten

Politie onderzoekt ernstig ongeval met huifkar

Losser - 22 mei 2022 11:35

De politie is een onderzoek gestart naar het ernstige ongeval dat op zaterdagavond 21 mei plaatsvond op de Havezatensingel in Losser. Omstreeks 20.30 uur kantelde daar een door een tractor getrokken huifkar met daarop ongeveer twintig personen. Bij het ongeval raakten twintig personen gewond. Vier van hen werden naar het ziekenhuis gebracht en 16 personen konden met eigen vervoer naar een huisartsenpost of ziekenhuis.Onderzoek

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog onbekend. De politie is een onderzoek gestart om de toedracht te achterhalen. Zaterdagavond werd ter plaatse sporenonderzoek gedaan. De tractor en de huifkar zijn in beslag genomen voor technisch onderzoek. Daarnaast worden getuigen en betrokkenen gehoord, onder andere de bestuurder van de tractor, een minderjarige jongen uit Losser. Bij hem zijn ook een alcohol- en drugstest afgenomen. Die waren beide negatief. Tot slot wordt eventueel beeldmateriaal onderzocht omdat dat kan helpen om helder te krijgen wat er precies is gebeurd.

Getuigen

Wat de politie kan helpen bij het onderzoek naar de toedracht zijn informatie en beelden van de situatie rond de rit met de huifkar. Mensen die informatie hebben kunnen bellen met 0900-8844. Informatie melden en beelden uploaden kan ook eenvoudig via onderstaand tipformulier.

2022224545FjB

Bron: politie.nl


comments powered by Disqus

Politieberichten

Volop zaken in laatste Bureau Rijnmond vóór zomerstop

Morgen 30 juni staat voorlopig de laatste Bureau Rijnmond op het programma. Na de zomer, op 8 september 2022, gaan we weer verder met het regionale opsporingsprogramma waarin politie, Openbaar Ministerie, gemeenten en regionale omroep Rijnmond samenwerken om met uw hulp misdrijven op te lossen. De laatste uitzending voor de zomerstop is ook deze keer weer goed gevuld met zaken waar de kijkers het verschil kan maken. Kijken dus!

29 juni 2022 10:51 LEES MEER

Meer berichten

Bron: politie.nl